Rol het bladerdeeg uit en snijd in gelijkmatige rechthoeken (ongeveer 6×12 cm). Prik de rechthoeken in met een vork om te voorkomen dat ze te veel rijzen.
Leg de rechthoeken op een bakplaat, bedek met bakpapier en leg een tweede bakplaat erop (om het deeg plat te houden).
Bak 12-15 minuten tot goudbruin en knapperig. Laat afkoelen en bestuif licht met poedersuiker.
Matchacrème Maken
Verhit de melk en matchapoeder in een steelpan tot het begint te stomen (niet koken).
Klop in een kom de eidooiers, suiker en maïzena tot een glad mengsel.
Giet langzaam de warme melk bij het eimengsel, terwijl je blijft kloppen.
Giet het mengsel terug in de pan en verwarm al roerend tot het indikt. Haal van het vuur en voeg de boter toe. Laat afkoelen.
Yuzu-crème Maken
Klop de slagroom stijf met de poedersuiker. Voeg voorzichtig de yuzusap toe en klop tot een gladde crème.
Samenstellen van de Mille Feuille
Leg een plak bladerdeeg op een bord. Breng een laag matchacrème aan met een spuitzak.
Leg een tweede plak bladerdeeg erop en voeg een laag yuzucrème toe.
Herhaal tot je drie lagen bladerdeeg en afwisselende crèmes hebt. Eindig met een plak bladerdeeg bovenop.
Garneren en Serveren
Bestuif de bovenkant met poedersuiker en een vleugje matchapoeder. Garneer met muntblaadjes of eetbare bloemen. Serveer direct.