Mini Wraprolletjes met Hummus en Gegrilde Groenten

Mini Wraprolletjes met Hummus en Gegrilde Groenten

Ingrediƫnten voor 12 stuks:

  • 2 grote tortilla wraps
  • 100 g hummus (naturel of met smaak, zoals paprika of kruiden)
  • 1 kleine courgette, in dunne plakken gesneden
  • 1 rode paprika, in brede repen gesneden
  • 1 kleine aubergine, in dunne plakken gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • Snufje zout
  • Snufje zwarte peper
  • 12 cocktailprikkers

Bereidingswijze

1. Groenten grillen

  1. Verwarm een grillpan op middelhoog vuur.
  2. Meng de courgette, paprika en aubergine met olijfolie, oregano, zout en peper.
  3. Grill de groenten 2-3 minuten aan elke kant tot ze zacht zijn en mooie grillstrepen hebben. Laat afkoelen.

2. Wraps voorbereiden

  1. Besmeer de tortilla wraps met een dunne laag hummus, gelijkmatig verdeeld over de hele wrap.
  2. Leg de gegrilde groenten in een enkele laag over de hummus.

3. Oprollen en snijden

  1. Rol de wraps strak op en snijd ze in stukken van ongeveer 4 cm breed.
  2. Steek een cocktailprikker door elk stuk om de rolletjes stevig vast te zetten.

4. Serveren

  • Schik de rolletjes rechtop op een serveerschaal en serveer direct of bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print