Monsterachtige Gehaktballetjes in Tomatensaus

Monsterachtige Gehaktballetjes in Tomatensaus

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei
  • 50 g paneermeel
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 blik tomatensaus (400 ml)
  • 100 ml groentebouillon
  • 1 el olijfolie
  • Zwarte olijven, doormidden gesneden (voor ogen)
Bereiding:
  • Meng het gehakt met het ei, paneermeel, knoflook, zout en peper.
  • Rol kleine gehaktballetjes van het mengsel.
  • Verhit olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze mooi bruin zijn.
  • Voeg de tomatensaus en bouillon toe en laat de gehaktballetjes sudderen voor 15 minuten.
  • Leg halve olijven op de gehaktballetjes om ze eruit te laten zien als griezelige ogen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print