Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Monsterachtige Gehaktballetjes in Tomatensaus
Ingrediƫnten voor 4 personen:
500 g rundergehakt
1 ei
50 g paneermeel
2 tenen knoflook, fijngehakt
Zout en peper naar smaak
1 blik tomatensaus (400 ml)
100 ml groentebouillon
1 el olijfolie
Zwarte olijven, doormidden gesneden (voor ogen)
Bereiding:
Meng het gehakt met het ei, paneermeel, knoflook, zout en peper.
Rol kleine gehaktballetjes van het mengsel.
Verhit olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze mooi bruin zijn.
Voeg de tomatensaus en bouillon toe en laat de gehaktballetjes sudderen voor 15 minuten.
Leg halve olijven op de gehaktballetjes om ze eruit te laten zien als griezelige ogen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email