Portobello met Kruidenkaas en Walnoten

Portobello met Kruidenkaas en Walnoten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 grote portobello-paddenstoelen
  • 150 g roomkaas met kruiden
  • 50 g gehakte walnoten
  • 2 takjes verse tijm
  • 1 teentje knoflook (fijngehakt)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout naar smaak

Bereiding:

  1. Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Portobello’s voorbereiden: Verwijder de steeltjes van de portobello’s en maak ze schoon met een keukenpapiertje. Besprenkel ze met olijfolie en een beetje zout en peper.
  3. Vulling maken: Meng de roomkaas met gehakte walnoten, knoflook en wat verse tijmblaadjes.
  4. Vullen: Vul de portobello’s rijkelijk met het roomkaasmengsel. Bestrooi eventueel met extra walnoten.
  5. Bakken: Plaats de portobello’s in een ovenschaal en bak ze 15-20 minuten tot ze gaar en goudbruin zijn.
  6. Serveren: Garneer met extra tijm en serveer warm.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print