Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Radijsjes met Kruidenboter
Ingrediƫnten voor 4 personen:
1 bosje radijsjes (ongeveer 12-15 stuks)
100 g roomboter, op kamertemperatuur
1 el fijngehakte bieslook
1 el fijngehakte peterselie
1 tl citroenrasp
Zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
Optioneel: een klein snufje knoflookpoeder
Bereidingswijze
:
Radijsjes voorbereiden
:
Was de radijsjes goed en laat een stukje van het groen eraan zitten voor een mooie presentatie.
Snijd de worteltjes aan de onderkant weg en zet de radijsjes op een serveerschaal.
Kruidenboter maken
:
Doe de roomboter in een kom en voeg de fijngehakte bieslook, peterselie, citroenrasp, zout, en peper toe.
Meng alles goed door met een vork tot een romige kruidenboter. Voeg een klein snufje knoflookpoeder toe als je van een extra hartige smaak houdt.
Presenteren
:
Schep de kruidenboter in een klein schaaltje of maak er met twee lepels een mooie quenelle van.
Serveer de radijsjes naast de kruidenboter en gebruik ze als dip.
Serveren
:
Serveer direct als voorgerecht, bijgerecht of borrelhapje. Lekker met een glas frisse witte wijn of bruiswater met citroen.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email