Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Rookvleesrolletjes gevuld met roomkaas en rucola
Ingrediënten voor 4 personen:
12 plakjes rookvlees
100 g roomkaas
(bijvoorbeeld Philadelphia)
1 eetlepel bieslook
, fijngehakt
1 theelepel mosterd
1 handje rucola
Zout en peper
, naar smaak
Voor garnering:
Verse bieslook
, voor decoratie
Zwarte peper
, voor een finishing touch
Bereidingswijze:
1. Roomkaasvulling maken
Meng de roomkaas met de fijngehakte bieslook, mosterd, zout en peper in een kom. Roer tot een gladde en smeuïge massa.
2. Rolletjes vullen
Leg een plakje rookvlees op een werkblad.
Bestrijk het plakje met een dun laagje van het roomkaasmengsel.
Leg een paar blaadjes rucola in het midden van het plakje rookvlees.
Rol het plakje stevig op tot een rolletje.
3. Serveren
Plaats de rolletjes op een serveerschaal.
Garneer met een beetje verse bieslook en een snufje zwarte peper voor een elegante presentatie.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email