Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Roze Bietensoep met Geitenkaas en Dille
Ingrediƫnten voor 4 personen:
500 g gekookte rode bieten
1 ui, fijngehakt
2 teentjes knoflook, geperst
750 ml groentebouillon
200 ml kokosmelk
1 el olijfolie
100 g zachte geitenkaas
Verse dille voor garnering
Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit de ui en knoflook op middelhoog vuur tot ze glazig zijn.
Snijd de gekookte rode bieten in blokjes en voeg ze toe aan de pan. Bak alles 2-3 minuten.
Giet de groentebouillon erbij en laat het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes koken.
Haal de pan van het vuur en pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa.
Voeg de kokosmelk toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de soep in kommen en verkruimel de geitenkaas erover. Garneer met verse dille.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email