Schijfje ananas, limoenschijfje en een maraschino-kers (ter garnering)
Bereiding
Ingrediënten mixen:
Vul een cocktailshaker met ijsblokjes.
Voeg de donkere rum, sinaasappelsap, ananassap, limoensap en grenadine toe.
Shake krachtig gedurende 10-15 seconden.
Uitschenken:
Vul een groot glas (bijvoorbeeld een hurricane-glas) met crushed ijs.
Giet de cocktail uit de shaker in het glas over het ijs.
Garneren:
Garneer de Rum Punch met een schijfje ananas, een limoenschijfje en een maraschino-kers op een cocktailprikker.
Serveren:
Serveer direct met een rietje en een vrolijke tropische uitstraling!
Serveertip
De Rum Punch is een kleurrijke, tropische cocktail die perfect past bij zomerfeesten, barbecues of een relaxte stranddag. Serveer met tropische hapjes zoals kokosgarnalen, gegrilde ananas of mango salsa.
Cheers! 🍍✨ Geniet van deze exotische klassieker!