Koel een coupeglas door het kort in de vriezer te plaatsen of te vullen met ijswater.
Mixen van ingrediënten:
Vul een mengglas met ijsblokjes.
Voeg de gin, droge vermout, maraschinolikeur, absint en orange bitters toe.
Roer voorzichtig gedurende 15-20 seconden om de ingrediënten te koelen.
Uitschenken:
Zeef de cocktail in het gekoelde coupeglas.
Garneren:
Voeg een maraschino-kers toe aan de bodem van het glas.
Maak een twist van citroenschil, knijp de oliën er boven uit, en plaats deze sierlijk op de rand van het glas.
Serveertip
De Tuxedo No. 2 is een verfijnde, vintage cocktail die de elegantie van gin combineert met subtiele tonen van absint en maraschinolikeur. Perfect voor een stijlvolle avond of als aperitief bij een chique diner.
Cheers! 🍸✨ Geniet van deze klassieke en tijdloze creatie!