Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Varkenshaas met Mosterdsaus
Ingrediƫnten voor 4 personen:
Varkenshaas
(2 stuks, ca. 500 gram totaal)
Dijonmosterd
(2 eetlepels)
Kookroom
(200 ml)
Sjalot
(1, fijngehakt)
Witte wijn
(100 ml)
Boter
(2 eetlepels)
Zout en peper
(naar smaak)
Bereidingswijze:
Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak de varkenshaas rondom bruin, 5-6 minuten per kant.
Haal het vlees uit de pan. Bak de sjalot kort en voeg de witte wijn toe. Laat even inkoken.
Voeg de kookroom en mosterd toe en laat de saus indikken.
Serveer de varkenshaas met de mosterdsaus en bijgerechten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email