Varkenshaas met Mosterdsaus

Varkenshaas met Mosterdsaus

Ingrediƫnten voor 4 personen:

  • Varkenshaas (2 stuks, ca. 500 gram totaal)
  • Dijonmosterd (2 eetlepels)
  • Kookroom (200 ml)
  • Sjalot (1, fijngehakt)
  • Witte wijn (100 ml)
  • Boter (2 eetlepels)
  • Zout en peper (naar smaak)

Bereidingswijze:

  1. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Verhit de boter in een pan en bak de varkenshaas rondom bruin, 5-6 minuten per kant.
  2. Haal het vlees uit de pan. Bak de sjalot kort en voeg de witte wijn toe. Laat even inkoken.
  3. Voeg de kookroom en mosterd toe en laat de saus indikken.
  4. Serveer de varkenshaas met de mosterdsaus en bijgerechten naar keuze.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print