Vegetarische Tikka Masala met Paneer

Vegetarische Tikka Masala met Paneer

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Paneer (Indiase kaas) (200 gram, in blokjes)
  • Tomatenblokjes (400 gram)
  • Ui (1, fijngehakt)
  • Knoflook (2 teentjes, fijngehakt)
  • Gember (1 theelepel, geraspt)
  • Tikka masala kruidenmix (1 eetlepel)
  • Kookroom (150 ml)
  • Olijfolie (2 eetlepels)
  • Koriander (voor garnering)

Bereidingswijze:

  1. Verhit de olie in een pan en bak de paneerblokjes goudbruin. Haal ze uit de pan.
  2. Fruit de ui, knoflook en gember in de pan. Voeg de tikka masala kruidenmix en tomatenblokjes toe en laat 10 minuten sudderen.
  3. Voeg de kookroom en paneer toe en verwarm nog 5 minuten. Garneer met koriander en serveer met rijst of naanbrood.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email
image_print