Bouillon bereiden: Verhit de rundbouillon in een grote soeppan. Voeg de uien, geplette gember, steranijs, kaneelstokje en kruidnagels toe. Laat de bouillon 1 tot 1,5 uur zachtjes pruttelen om de smaken goed te laten intrekken.
Rijstnoedels bereiden: Kook de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet apart.
Smaken afmaken: Haal de uien, gember en specerijen uit de bouillon. Voeg de vissaus en sojasaus toe aan de bouillon en roer goed.
Opmaak: Leg een portie rijstnoedels in diepe kommen. Verdeel de dun gesneden rundvleesplakjes over de noedels. Giet de hete bouillon over het vlees zodat het zachtjes gaart.
Garneren: Garneer de soep met lente-uitjes, koriander, basilicumblaadjes, taugé en eventueel chilipeper. Serveer met limoenpartjes om naar wens over de soep te knijpen.