Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Zalmroosjes met Dille-Roomkaas
Ingrediƫnten voor 4 personen:
200 g gerookte zalm (dunne plakken)
100 g roomkaas (naturel)
1 eetlepel verse dille (fijngehakt)
1 theelepel citroensap
Peper naar smaak
Optioneel: kappertjes, schijfjes citroen en microgreens ter garnering
Bereiding:
Vulling maken:
Meng de roomkaas met fijngehakte dille, citroensap en een beetje versgemalen peper.
Zalm voorbereiden:
Leg een plakje gerookte zalm plat neer. Schep een klein lepeltje van de dille-roomkaas in het midden.
Rollen:
Rol de plak zalm voorzichtig op tot een mooi roosje en vorm het een beetje met je vingers.
Presentatie:
Plaats de zalmroosjes op een bord en garneer met extra dille, microgreens, schijfjes citroen en enkele kappertjes voor extra smaak.
Afwerking:
Druppel eventueel nog een klein beetje citroensap over de roosjes vlak voor het serveren.
Facebook
Threads
WhatsApp
Email