Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Amuses
Zoeken
Zoeken
Mini Caprese Prikkers
Gerookte Zalmrolletjes met Roomkaas
Kleine Gazpacho Shots
Mini Tartaar van Tonijn
Geroosterde Paprika en Geitenkaas Crostini
Komkommer Cups met Tzatziki
Mini Empanadas
Mini Bruschetta met Tomaat en Basilicum
Blini’s met Crème Fraîche en Kaviaar
Carpaccio Rolletjes
Krokante Garnalen in Filodeeg
Mini Groentespiesjes
Tonijn Tataki op Wonton Crackers
Kleine Quiches met Prei en Spek
Mozzarella Basilicum Lolly’s
Mini Ceviche Cups
Bladerdeeghapjes met Geitenkaas en Vijgen
Zalmtartaar met Avocado
Mini Gevulde Champignons
Mini Sandwich Rolletjes
Gegrilde Courgette Rolletjes
Mini Bietentartaar met Geitenkaas
Krokante Kaasstengels
Mini Garnalencocktails
Gefrituurde Brie Balletjes
Aardbeien met Balsamico en Feta
Gemarineerde Olijven op Prikkers
Mini Falafel met Tahinisaus
Mini Bladerdeegpizza’s
Gevulde Dadels met Roomkaas en Walnoot
Prosciutto Melon Wraps
Spinazie en Feta Driehoekjes
Gevulde Cherry Tomaatjes
Mini Courgette Beignets
Rookvleesrolletjes met Mosterdsaus
Gekarameliseerde Ui en Geitenkaas Crostini
Mini Taco Bites
Mini Wraprolletjes met Kip en Avocado
Kleine Spaanse Tortilla Stukjes
Gevulde Eitjes met Truffelmayonaise
Mini Croissantjes met Ham en Kaas
Bladerdeeghapjes met Chorizo en Geitenkaas
Amuselepel met Bietenmousse en Geitenkaas
Geroosterde Pompoenblokjes met Honing en Walnoot
Kleine Paprikasoep in Amuseglaasjes
Mini Wraprolletjes met Hummus en Gegrilde Groenten
Bladerdeegpakketjes met Paddenstoelenragout
Amuselepel met Sint-Jakobsschelp en Limoenboter
Mini Ravioli met Salieboter
Eendenborst met Sinaasappelglazuur
Amuselepel met Krab en Avocadocrème
Oesters met Miso en Sesam
Mini Bouillon van Garnalen
Eendenleverpaté met Appelchutney
Gegrilde Gamba’s met Knoflookolie
Truffelrisotto op een Lepel
Mini Crostini met Parmezaan en Olijventapenade
Wagyu Tataki met Ponzu en Limoenzeste
Amuselepel met Zeebaars en Avocadocrème
Carpaccio van Sint-Jakobsschelp met Yuzudressing