Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Kerstmis
Zoeken
Zoeken
Portobello met Kruidenkaas en Walnoten
Carpaccio van Rode Biet met Geitenkaas en Pistachenoten
Zalmroosjes met Dille-Roomkaas
Kerstsoepje van Pastinaak en Appel
Oesters met Citroen en Sjalotvinaigrette
Mini-Croques met Truffel en Ham
Ravioli van Pastinaak en Ricotta met Hazelnootboter
Kwartelboutjes met Rozemarijn en Honing
Pompoensoep met Geroosterde Kastanjes
Geroosterde Vijgen met Geitenkaas en Honing
Bruschetta met Truffel, Paddenstoelen en Parmezaan
Coquilles met Vanilleboter en Pastinaakpuree
Carpaccio van Sint-Jakobsschelp met Citrusvinaigrette
Fluweelzachte Witlofsoep met Hamreepjes
Gebakken Camembert met Cranberrysaus en Rozemarijn
Gevulde Bladerdeegschelpen met Zeevruchtenragout
Krokante Eendenborstsalade met Sinaasappelvinaigrette
Zeebaarsceviche met Avocado en Limoen
Garnalenbisque met een Scheutje Cognac
Carpaccio van Rundvlees met Truffelmayonaise en Pijnboompitten
Gevulde Kalkoen met Cranberrysaus en Geroosterde Groenten
Beef Wellington met Rodewijnjus
Zalmfilet in Bladerdeeg met Dillesaus
Hertfilet met Wildsaus en Pastinaakpuree
Eendenborst met Sinaasappelsaus en Pompoenpuree
Zeebaarsfilet met Saffraansaus en Risotto
Gevulde Parelhoen met Truffel en Paddenstoelenroomsaus
Paddenstoelenrisotto met Parmezaan en Geroosterde Tijm
Kabeljauwhaas met Beurre Blanc en Prei
Lamsrack met Kruidenkorst en Aardappelgratin
Fazantfilet met Portsaus en Knolselderijpuree
Gebakken Heilbot met Beurre Noisette en Geroosterde Hazelnoten
Zeetongrolletjes met Spinazie en Saffraansaus
Eendenbout Confit met Sinaasappelsaus en Pommes Duchesse
Zalm en Coquilles in Wittewijnsaus met Spinazie
Porchetta met Venkel, Knoflook en Rozemarijn
Tarbotfilet met Beurre Blanc en Asperges
Gnocchi met Geroosterde Pompoen, Salieboter en Parmezaan
Gevulde Kipfilet met Truffelroomsaus en Haricots Verts
Lamsbout met Honing-Tijmglazuur en Geroosterde Pastinaa
Kerstbuche (Bûche de Noël)
Tiramisu met Speculaas en Sinaasappel
Crème Brûlée met Vanille en Steranijs
Pavlova met Winterfruit en Witte Chocoladeroom
Kersttrifle met Brownie, Kersen en Mascarponecrème
Kerst-Eton Mess met Speculaas en Stoofpeertjes
Warme Appelkruimeltaart met Vanille-ijs
Red Velvet Cheesecake met Witte Chocoladetopping
Karamel-mousse met Zeezout en een Krokante Koekbodem
Gekaramelliseerde Ananas met Kokosroom
Warme Dadelcake met Toffeesaus