Ga naar de inhoud
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Home
Specials
Amuses
Cocktails
Kerstmis
Tapas
Halloween
Voorgerechten
Soepen
Hoofdgerechten
Dessert
Shop
Contact
Hoofdgerechten
Zoeken
Zoeken
Paella
Indiase Kip Curry
Chili Con Carne
Fish And Chips
Pulled Pork
Zalm en Papillote
Fettuccine Alfredo
Aubergine Parmigiana
Vlaamse Stoofkarbonaden
Hutspot Met Klapstuk
Kip Tikka Masala
Zalm uit de Oven met Citroen en Dille
Pasta Carbonara
Vegetarische Lasagne
Biefstuk met Rode Wijnsaus
Geroosterde Lamsschouder met Rozemarijn en Knoflook
Kip Piccata
Gebakken Zalm met Honing-Sojasaus
Groente Quiche
Kip Katsu Curry
Vegetarische Risotto met Spinazie en Champignons
Varkenshaas met Mosterdsaus
Vegetarische Tikka Masala met Paneer
Boeuf Stroganoff
Coq au Vin
Pasta met Spinazie en Ricotta
Zalm Teriyaki met geroosterde groenten
Gegrilde Ribeye met Chimichurri
Lamskoteletjes met Rozemarijn en Knoflook
Gnocchi met Spinazie en Ricotta
Geroosterde Kip met Knoflook en Citroen
Gebakken Zeebaarsfilet met Citroen-knoflookboter
Vegetarische Chili met Bonen en Maïs
Marokkaanse Lamsstoofpot met Abrikozen
Risotto met Truffel en Parmezaan
Surf and Turf
Vegetarische Moussaka
Gebakken Forel met Amandelschaafsel
Stoofpot van rundvlees met wintergroenten
Gehaktbrood met cranberry-glazuur
Vispotje met dille en room
Butter chicken
Cordon bleu
Kreeft Thermidor
Spinazietaart met feta
Hamburger met gekarameliseerde uien en blauwe kaas
Gegrilde tonijnsteak met citroenboter
Gebakken scholfilet met een kappertjes-botersaus
Kalkoenrollade met cranberrysaus
Zeeduivel in een saffraansaus
Hertenbiefstuk met rode wijnsaus
Pompoenrisotto met salie en Parmezaan
Italiaanse ossobuco met gremolata
Heilbot met een kruidenkorst
Gnocchi met spinazie en gorgonzola
Kip Kiev met knoflookboter
Gegrilde octopus met knoflook en peterselie
Paddenstoelen-stroganoff met tagliatelle
Shakshuka met feta en pitabrood
Koreaanse bibimbap met groenten en ei
Rookworst Gevuld Met Appel-Kaneel Chutney en Geroosterde Rode Kool
Wilde Risotto Met Rode Biet, Geitenkaas en Dille
Ananas-Basilicum Kip met Kokosrijst
Geroosterde Pompoen Quiche met Blauwschimmelkaas
Zwarte Knoflook-Linzenstoof met Geroosterde Pastinaak
Tempeh Saté Met Pittige Pindasaus en Gegrilde Groenten
Stoofvlees met Bier en Wintergroenten
Griekse moussaka
Gehaktballen in Tomatensaus met Spaghetti
Kip Cacciatore (Italiaanse jagersstoofpot)
Vegetarische Chili met Zwarte Bonen en Zoete Aardappel
Gevulde Forel met Citroen en Dille
Garnalen in Romige Kokos-Curry met Limoenblad
Zeebaarsfilet met Tomaat-Olijvensalsa
Vegetarische shepherd's pie
Runderbavette met chimichurri en geroosterde aardappelen
Saltimbocca alla Romana
Varkensmedaillons in Romige Champignon-Mosterdsaus
Gehaktballen in Zoetzure Saus
Kipfilet Caprese
Kip Marbella
Zalm en Asperges in Bladerdeeg
Gevulde Courgette met Quinoa en Feta
Mexicaanse Taco's met Gekruid Gehakt
Babi Pangang met Zoetzure Saus
Gamba’s Pil Pil
Spaghetti al Ragù (klassieke bolognesesaus)
Gegrilde Zeebaars met Salsa Verde
Vegetarische Shakshuka
Peking Eend met Hoisinsaus en Pannenkoekjes
Stifado (Griekse rundvleesstoofpot)
Paddenstoelenragout met Romige Polenta
Vegetarische Pad Thai
Griekse Gevulde Tomaten (Yemista)
Lasagne met Spinazie en Bechamelsaus
Kip Cordon Bleu
Pulled Pork Tacos met Coleslaw
Braadworst met Uiensaus en Aardappelpuree
Spareribs met Barbecuesaus
Gebakken Scholfilet met Remouladesaus
Pasta met Mosselen en Witte Wijnsaus
Risotto met Asperges en Parmezaanse Kaas
Pasta alla Norma
Tagliata di Manzo met Rucola en Parmezaan
Vegetarische Curry met Zoete Aardappel en Kikkererwten
Spaghetti Vongole
Vegetarische Buddha Bowl
Zuurkoolstamppot met Spekjes
Hachée
Rösti met Gegrilde Groenten en Romige Kaassaus
Mac and Cheese met Broccoli
Pad Krapow (Thais Gehakt met Basilicum)
Bulgaarse Moussaka
Griekse Gyros met Tzatziki
Beef Fajitas
Vegetarische Groentecurry met Zoete Aardappel
Steak Tartaar met Frietjes
Rode Bietenrisotto met Geitenkaas
Kabeljauw in Tomatensaus met Olijven
Hertenoester in rode wijnsaus
Wild Zwijn Ragout
Fazant op Klassieke Wijze
Eendenborstfilet met Sinaasappelsaus
Gevulde Patrijs met Champignons en Truffel in Rode Wijnsaus
Rendierbiefstuk met Bosbessensaus
Ree met Portsaus en Vijgen
Wilde Duif met Balsamico en Honing in Rode Wijnsaus
Ganzenborst met Gekarameliseerde Sinaasappels in Rode Wijnsaus
Wild Zwijnfilet met Rozemarijn en Knoflook
Patrijs in Bladerdeeg met Champignons
Hertenstoof met Knolselderijpuree
Wild Zwijnburger met Rode Kool en Appel
Patrijspaté met Cranberrychutney
Geroosterde Eendenbout met Vijgensaus
Reerug met Kastanjepuree en Rode Wijnjus
Ganzenpasta met Truffel en Parmezaan
Wild Zwijnlasagne met Bechamel en Spinazie
Hertenbiefstuk met Veenbessenportsaus
Gekonfijte Eendenpoot met Sinaasappelglazuur
Ganzenborst met Appel-Ciderreductie
Fazant met Gekarameliseerde Uien en Madeira-saus
Geroosterde Kwartel met Vijgen en Honing
Eendenborst met Kersen-Balsamicosaus
Gegrilde Wilde Eend met Cranberrychutney
Reebiefstuk met Chocolade-Wijnsaus
Eendenpoot in Rode Wijn met Geroosterde Bietjes
Hertenbiefstuk met Blauwe Bessensaus en Aardappelgratin
Reerug met Vanille-Saffraansaus
Paella De Mariscos (Spaanse Zeevruchtenpaella)
Vis Tikka Masala
Ceviche De Pescado
Gegrilde Sardines
Japanese Teriyaki Salmon
Fish & Chips
Marokkaanse Vis Tagine
Ratatouille
Paneer Butter Masala
Vegetarische Paella
Aubergine Parmigiana
Bibimbap
Vegetarische Moussaka
Mapo Tofu
Vegetarische Burrito Bowl
Fattoush Salad Met Falafel
Japchae (Koreaanse Glazen Noedels)
Beef Wellington
Osso Buco
Coq au Vin
Tandoori Chicken
Rendang